Időpont foglalás:  +36 20 998 1256

Új autót vettem. Autó védőfólia vagy kerámia?

Lehet az autóm még szebb,
mint a szalonban átvett állapotban?

Lehet az autóm még szebb,
mint a szalonban átvett állapotban?

Határozottan IGEN!

Garantáljuk, hogy az általunk végzett új autó esztétikai kezelés eredményeként az autók szebb állapotban kerülnek a boldog tulajdonosokhoz. Felkészültek vagyunk a mai autógyártás igényeire, ami radikális változásokat hozott a gépjárműiparban, különösen az előkészítés, a gépjárművédelem és az autó esztétikája terén. Ha éveken keresztül a szalonautó állapotát kívánod megőrizni, mi vagyunk a megoldás.

Az esztétikai munkánk az autó kicsomagolásával kezdődik, majd tartalmazza a profi mélytisztító mosást, a lakkréteg finomkozmetikai fényezését, a kerámiakezelést és a fizikai védelmet biztosító karosszéria védőfóliázást, más néven kavicsvédő fólia telepítést is. Ennek köszönhetően előfordulhat, hogy egy új autóval akár 2-5 napig is dolgozunk, hogy minden részletében tökéletes legyen.

kőfelverődés elleni fólia
Milyen munkálatokat végzünk el új autókkal? A munkafolyamatot az ideiglenes szállítási védőfólia, matricák és jelölések eltávolításával kezdjük, majd egy alapos, szakszerű előmosással folytatjuk. A következő cél a lakkréteg ragyogó fényének kiemelése, hogy a felület még vonzóbb legyen. Amikor az autó eléri a szalonnál szebb állapotot, a megfelelő konzerváló és védelmi anyagok kiválasztása következik. A kerekeket kerámia kezeléssel ellátjuk, az üvegfelületeket nanofilmréteggel tesszük praktikussá. A lakkréteget karosszériavédő fóliázással védjük a fizikai hatásoktól, miközben kerámia kezeléssel könnyen tisztíthatóvá és még szebbé varázsoljuk. A külső műanyagok és lámpák is kerámiabevonatot kapnak, míg a belső bőrfelületet impregnáljuk. Javasoljuk, hogy kombináljuk az átlátszó védőfólia és kerámiabevonat pozitív tulajdonságait a legjobb védelem és esztétikai eredmény eléréséhez.
kővédő fólia

Az új autó fizikális védelme a fényezésvédő fólia telepítésével

Miért fontos az autóvédő fólia? Mit érdemes tudni az új autókról?

Az új autók lakkrétege folyamatosan vékonyabbá válik, így egyre sebezhetőbbé válnak. A már sérült, vékony fényezést nem lehet olyan könnyen helyreállítani, mint korábban. Az optimális megoldás az, ha az autót már az 0 km-es állapotában ellátjuk autóvédőfóliával, vagyis karosszériavédőfóliával.

Melyik a legjobb a fizikai behatások ellen?
Az autófényezésvédelem és a karosszériafóliázás olyan átlátszó fóliával foglalkozik, amely kifejezetten a fizikai védelemre összpontosít. Jelenleg a leghatékonyabb módszer a kőfelverődések és más külső fizikai hatások ellen.
védőfólia

A kővédőfólia hatékony védelmet nyújt az alábbi tényezőkkel szemben:

  • helytelen autómosás
  • madárürülék
  • vízkőlerakódás
  • kőfelverődések
  • fékpor
  • fa gyanta és egyéb növényi szennyeződések
  • kisebb sérülések, mint rányitás, horzsolás vagy karcolás

Kapcsolat

Autó fényezésvédelem, átlátszó kővédő fóliázás és kerámiakezelés

Kapcsolat

Autó fényezésvédelem, átlátszó kővédő fóliázás és kerámiakezelés

copyright © star car garage  |  adatkezelési tájékoztató