Időpont foglalás:  +36 20 998 1256

Fontos: átlátszó fólia autóra?!

A kavicsvédőfólia karbantartása?

A kavicsvédőfólia karbantartása

Az autóvédő fólia a kerámiakezeléssel együtt hatékonyan védi a fényezést és megkönnyíti a tisztítást. Azonban fontos kiemelni, hogy nem helyettesíti a rendszeres minőségi karbantartást. Ha elhanyagoljuk az autó rendszeres tisztítását, a vízkő, madárürülék, szállórozsda és más szennyeződések idővel beépülhetnek a védőfóliázott felületekbe is. Habár az autóvédő fólia megvédi a lakkréteget, az esztétikai megjelenést befolyásolhatja, ezért rendszeres és szakszerű karbantartást nagyon ajánlunk.

Ki legyen az autóvédő fólia telepítésének szakértője?

2016-tól kezdve, Star Car Garage néven egyedülálló technológiákat vezettünk be az autóápolás terén Magyarországon. Kerámiakezelésünk és csúcskozmetikai szolgáltatásaink a legmagasabb színvonalon működnek, és folyamatosan fejlődnek az ügyfeleink bizalmával. A saját piacelemzés alapján létrehoztuk az új és használt autók védelmére és esztétikai javítására szolgáló szolgáltatásainkat. Állandóan nyomon követjük a piac fejleményeit és új innovációkat vezetünk be annak érdekében, hogy ügyfeleinknek minőségibb és átfogóbb szolgáltatásokat nyújtsunk. Ügyfél-elégedettségünket megerősítik a többszöri minőségellenőrzések, a kiváló alapanyagok, és professzionális munkánk. Magas színvonalat biztosítunk az átlátszó védőfólia telepítése területén is, amely kiválóan megfelel a legmagasabb elvárásoknak.”
kavicsvédő fólia

Milyen garancia jár az autóvédő fólia telepítésére?

Bármilyen szolgáltatást is választ, legyen az kavicsvédő fólia vagy kerámiakezelés, minden munkánkra teljes esztétikai és minőségi garanciát vállalunk. Az autójának fényezésének védelmét a legmagasabb színvonalon és tapasztalattal rendelkező autókozmetikai szakemberek biztosítják.

Mennyi időbe telik egy kavicsvédő fólia kezelés?

Az autó teljes kavicsvédőfóliázása, beleértve a teljes becsomagolást kerámiakezeléssel együtt, akár egy hétig is eltarthat. Egy általános új autó kezelése, amely magában foglalja a front kavicsvédőfólia és a kerámiakezelést, általában 2 napot vesz igénybe. Ezenkívül, ha egyes elemeken kavicsvédő fólia cseréje szükséges, azt is elvégezzük.

Eshet-e bármi baja az autómnak karosszériavédő fóliázás közben?

A karosszériavédő fóliázás folyamán nem szedjük le az autó elemeit, nem bontjuk szét, így a sérülés veszélye minimális. A kavicsvédő fólia telepítése az autó külső részeire korlátozódik, és a szabás nem az autón történik, hanem szakmai autóvédő fólia vágóprogramok és szabásminták segítségével készülnek. Sokan kínálnak kavicsvédő fólia szolgáltatást a kőfelverődések ellen, de itt is óriási különbségek lehetnek. Amikor ilyen jellegű szolgáltatást választunk, érdemes alaposan utánajárni, hogy valóban profi szakemberek végezzék a karosszériavédő fóliázást.

Kapcsolat

Autó fényezésvédelem, átlátszó kővédő fóliázás és kerámiakezelés

Kapcsolat

Autó fényezésvédelem, átlátszó kővédő fóliázás és kerámiakezelés

copyright © star car garage  |  adatkezelési tájékoztató