Időpont foglalás:  +36 20 998 1256

Kerámiakezelés „bevonat”

Fényezett elemek
kerámiakezelése

Fényezett elemek kerámiakezelése

A lakkozott elemek finompolírozásával tökéletesítjük a felületüket, így elérhetővé téve a legcsillogóbb állapotot. Ezzel eltávolítjuk minden szállítási, tárolási és átadási sérülést a felületről. A  telepítést csak azután végezzük, amikor a felület elérte a homogén állapotot.

kavicsvédő

Kővédőfólia kerámiakezelése

Az autóvédőfólia bár rendelkezik UV-állósággal és öngyógyuló képességgel, a végeredmény sokkal szebb és praktikusabb lesz a kerámiakezeléssel. A magas minőségű kővédőfólia ugyan hatékonyabb öntisztulással rendelkezik, mint elődei, de a hosszú távú könnyű tisztíthatóság érdekében ajánlott a kerámiakezelés is.

Kerekek kerámiakezelése

Mivel a kerekeket nem védjük kővédőfóliával, az alufelnik lakkozott felületeit kerámiabevonattal láthatjuk el, hogy megkönnyítsük a tisztítást és egy kis fényességet adjunk a kerekeknek. A fékpor és a szálló rozsda nem tud olyan mértékben beégni vagy rárakódni a felületre, és könnyebben eltávolítható hagyományos tisztítás során.

Üvegek kezelése, "kerámiakezelése"

Valamennyi üvegfelületet kezelünk azzal a céllal, hogy megkönnyítsük a szennyeződések eltávolítását és ne tapadjanak olyan erősen a felületre. Ezenkívül segít a hó és jég eltávolításában, és az ablaktörlő lapátok élettartamát is jelentősen megnöveli, mivel 80 km/h feletti sebességnél a vízcseppek szinte maguktól lecsúsznak a felületről. Ezt a kezelést alkalmazzuk szélvédő kavicsvédő fóliára és normál, nem fóliázott szélvédőkre is.

Külső műanyagok kerámiakezelése

A műanyag elemeket nem védjük kavicsvédő fóliával, azonban lehetőség van hosszú távú tisztántartásukra és esztétikai védelmükre is. Azoknak a műanyag felületeknek a konzerválása is ugyanolyan praktikus, mint a lakkozott elemeké.

A mai új autók esetében egyik legfontosabb tényező a műbőr és bőrhatású felületek gondos impregnálása és rendszeres tisztítása. A bőrfelületeket speciális impregnálószerrel kezeljük, hogy késleltessük a bőr öregedését és kopását.

Kapcsolat

Autó fényezésvédelem, átlátszó kővédő fóliázás és kerámiakezelés

Kapcsolat

Autó fényezésvédelem, átlátszó kővédő fóliázás és kerámiakezelés

copyright © star car garage  |  adatkezelési tájékoztató